Строителна компания „Старт“ започва изграждането на нова жилищна сграда с гаражи в кв.Казански, южно от парк „Артилерийски“.
Сградата е проектирана благодарение на професионализма и компетентността на екипа на проектантско бюро „Респект“
Сградата ще бъде разположена непосредствено под 13 ОУ . Тя ще бъде с четири изложения. В близост се намират училища, детски градини, магазини за хранителни стоки, спирка на градския транспорт, детски площадки и не на последно място парк „Артилерийски“ .Сградата ще бъде изградена с немска 5 камерна PVC дограмата. Всички прозорци ще са с механизми с двуосово отваряне, отвътре дограмата ще бъде завършена с PVC подпрозоречна дъска, а отвън с алуминиева дъска. По стените отвътре ще бъде положена гипсова мазилка на Baumit . Ел. инсталацията ще бъде изградена с български кабели, Цялата ел инсталация ще бъде завършена/ ще бъдат монтирани всички контакти, ключове и фасунги. Слаботоковата инсталация /интернет, телевизия/ ще бъде изградена тръбна инсталация с цел подмяна в бъдеще с по-нови технологии. Ще бъде монтирана видео домофона система с контрол на достъпа в сградата. Във всички апартаменти ще бъдат монтирани интериорни врати по избор на клиента за цвят. Също така ще бъдат монтирани и входни блиндирани врати. Водопроводната инсталация е на световния водещ производител на полипропиленови тръби и фитинги „Instaplast“. Баните ще бъдат предадени с направена вароциментова мазилка и ВиК на тапа. Ще бъде положена по подовете във всички помещения в апартаментите циментова замазка чрез машина. По всички стени ще бъде монтирана PVC лента с цел направа на делатациона фуга в зоната на стените. Всички подове по терасите ще бъдат завършени с гранитогрес. Парапетите ще са алуминиеви с триплекс стълко. Топлоизолационата система ще е с лепила и шпакловъчни материали от Deko Professional. EPS /стиропор/ е с дебелина 10 см.  мазилката ще е Deko Professional. Общите части ще бъдат завършени с естествен гранит по подовете. Асансьора ще е за 8 лица с товарителност 620 кг. и ще бъде на девет нива като първа спирка ще е от подземните гаражи. Той ще бъде електрически, ниско енергийно потребление и изцяло автоматичен със всички системи за сигурност. В сградата ще бъдат монтирани системи за бързо и ефективно пожарогасене, като стълбищната клетка ще бъде самостоятелна с цел евентуална евакуация да бъде извършена без да се налага преминаване през пожар или димна среда.
Екипът на Строителна компания СТАРТ Ви благодари за отделеното време за запознанство по нашите обекти и силно се надява, че е достигнал вашите желания и представи за перфектния дом.

Благодарим Ви!