Строителна компания „Старт“ започва изграждането на нова жилищна сграда с гаражи на едно от най-добрите места за живеене в града под блока на бившия магазин  „КОРЕКОМ“.
Сградата е проектирана благодарение на професионализма и компетентността на екипа на проектантско бюро „Респект“
Сградата ще бъде разположена на ул. Оборище“3, в малка улица , което дава предпоставка за много спокойствие и тишина. Сградата ще бъде с четири изложения: юг, изток, запад и север, граничеща непосредствено с паркинг за обществено ползване. В близост се намират училища, детски градини, магазини за хранителни стоки, спирка на градския транспорт, детски площадки и не на последно
място уникалния парк „Артилерийски“.
Сградата ще бъде изградена по последни иновации в строителството. Тухлената зидария ще бъде изградена с тухли марка „Weinerberger“ от серията „Porotherm“. PVC дограмата ще е немска пет камерна със стъклопакет от последно поколение високо енергийни стъкла /четири сезонно стъкло/. Всички прозорци ще са с механизми с двуосово отваряне, отвътре дограмата ще бъде завършена с PVC подпрозоречна дъска, а отвън с подпрозоречна дъска от естествен гранит.
По стените отвътре ще бъде положена гипсова мазилка на Baumit. Ел. инсталацията ще бъде изградена с български кабели, а автоматичните предпазители ще бъдат на световно доказано с качество марка. Цялата ел инсталация ще бъде завършена/ ще бъдат монтирани всички контакти, ключове и фасунги. Слаботоковата инсталация /интернет, телевизия/ ще бъде положена в тръбна инсталация с цел подмяна в бъдеще с по-нови технологии. Ще бъде монтирана цветна видео домофона система с контрол на достъпа в сградата. Във всички апартаменти ще бъдат монтирани български фалцови интериорни врати по избор на клиента за цвят. Също така ще бъдат монтирани и входни блиндирани врати. Водопроводната инсталация е световния водещ производител на полипропиленовии тръби и фитинги „Instaplast“. Баните ще бъдат предадени с направена вароциментова мазилка и ВиК на тапа. Ще бъде положена по подовете във всички помещения в апартаментите циментова замазка чрез машина. По всички стени ще бъде монтирана PVC лента с цел направа на делатационна фуга в зоната на стените. Всички подове по терасите ще бъдат завършени с гранитогрес. Парапетите ще са алуминиеви с триплекс стълко. Топлоизолационата система ще е с  EPS /стиропор/ е с дебелина 10 см . Общите части ще бъдат завършени с естествен гранит по подовете, с LED сензорно осветление и още много други акценти допринасящи уют в сградата. Асансьора ще е за 8 лица с товарителност 620 кг. и ще бъде на осем нива като първа спирка ще е подземните гаражи. Той ще бъде електрически, без редукторен, ниско енергийно потребление и изцяло автоматичен със всички системи за сигурност.

Екипът на Строителна компания СТАРТ Ви благодари за отделеното време за запознанство по нашите обекти и силно се надява, че е достигнал вашите желания и представи за перфектния дом.

Благодарим Ви!