Строителна компания „Старт“ започва изграждането на нова жилищна сграда с гаражи в кв.Казански, южно от парк „Артилерийски“.
Сградата е проектирана благодарение на професионализма и компетентността на екипа на проектантско бюро „Респект“
Сградата ще бъде разположена непосредствено под 13 ОУ .  В близост се намират училища, детски градини, магазини за хранителни стоки, спирка на градския транспорт, детски площадки и не на последно място парк „Артилерийски“ .Сградата ще бъде изградена с немска 5 камерна PVC дограмата. Всички прозорци ще са с механизми с двуосово отваряне, отвътре дограмата ще бъде завършена с PVC подпрозоречна дъска, а отвън с естествен гранит. По стените отвътре ще бъде положена гипсова мазилка. Ел. инсталацията ще бъде изградена с открити партиди. Слаботоковата инсталация /интернет, телевизия/ ще бъде изградена тръбна инсталация с цел подмяна в бъдеще с по-нови технологии. Ще бъде монтирана видео домофона система с контрол на достъпа в сградата. Също така ще бъдат монтирани и входни блиндирани врати. Водопроводната инсталация е на световния водещ производител на полипропиленови тръби и фитинги „Instaplast“. Баните ще бъдат предадени с направена вароциментова мазилка и ВиК на тапа. Ще бъде положена по подовете във всички помещения в апартаментите циментова замазка чрез машина. По всички стени ще бъде монтирана PVC лента с цел направа на делатационна фуга в зоната на стените. Всички подове по терасите ще бъдат завършени с гранитогрес. Парапетите ще са алуминиеви с триплекс стъкло. Топлоизолационата система ще е с  EPS /стиропор/ е с дебелина 10 см.  със силикатна мазилка. Общите части ще бъдат завършени с естествен гранит по подовете. Асансьора ще е за 8 лица с товароподемност 620 кг. и ще бъде на осем нива като първа спирка ще е от партера и ще бъде направена топла връзка от гаражите. Той ще бъде електрически, ниско енергийно потребление и изцяло автоматичен със всички системи за сигурност. В сградата ще бъдат монтирани системи за бързо и ефективно пожарогасене, като стълбищната клетка ще бъде самостоятелна с цел евентуална евакуация да бъде извършена без да се налага преминаване през пожар или димна среда.
Екипът на Строителна компания СТАРТ Ви благодари за отделеното време за запознанство по нашите обекти и силно се надява, че е достигнал вашите желания и представи за перфектния дом.

Благодарим Ви!